Babymassage

Shantala babymassage is een ontspannen, respectvolle en liefdevolle babymassage. Bedoeld om de band tussen ouders en kind te versterken. Naast dat de massage ontspannend is helpt het ook bij verschillende ongemakken, zoals darmkrampjes, overstrekking, huilbaby’s en andere vormen van onrust. De massage is voor baby’s vanaf 6 weken tot aan kruipleeftijd.

Iedereen kan de Shantala babymassage leren. Ik kom daarom graag bij je langs voor een 1-op-1 cursus of een losse les om jou en je partner de massage te leren. Je kindje is in zijn of haar eigen omgeving en we passen onze afspraak zo goed mogelijk aan op zijn of haar ritme. In een losse les kan ik je niet de gehele babymassage leren, maar leer ik je de belangrijkste elementen.

Ik neem verschillende geuren massageolie mee. Dit zijn 100 % natuurlijke oliën van het merk Volatile. Het zijn oliën die de huid van je baby voeden en niet dicht smeren. Ik heb een olie met eucalyptus, olie tegen buikkrampjes, olie met lavendel en een neutrale druivenpit olie.

Review: “Voor Pim was het even wennen, maar dankzij de vakkundige aanpak van Loes konden we de technieken toch allemaal doornemen.”

Kosten

De kosten van een 1-op-1 cursus (3 x 1,5 uur) zijn € 129.
Een losse les van 1,5 uur kost € 60.

Wil jij een losse les of cursus samen met een vriendin en haar kindje bij jou thuis? Dat kan.
De kosten van de cursus (3 x 1,5 uur) zijn in totaal € 179.
Een losse les van 1,5 uur kost in totaal € 85.

De massageolie kun je ook bij mij kopen. Dit kost afhankelijk van de olie ongeveer € 8,- voor 100 ml.
Kun je niet kiezen tussen de verschillende oliën? In het geschenkenpakket zitten 5 verschillende oliën van 30 ml voor € 10,10.

De babymassage en het geschenkenpakket zijn ook een leuk kraamcadeau!

In een straal van 15 km rondom Olst breng ik geen reiskosten in rekening. Vanaf 15 kilometer vanaf Olst breng ik € 0,28 per km in rekening.