Dit ben ik!

Eerlijk, open, warm, liefdevol en geduldig. Zo word ik regelmatig omschreven door aanstaande ouders. Geen onderwerp is mij te gek. Ik sta open voor een echte verbinding en een hechte band. Dit doe ik door te ontzorgen, te verbinden, te ondersteunen en jou te zien.

“Ze begeleidt vanuit de positie van gelijkwaardigheid, wat wij heel fijn vonden. Daardoor was het ook altijd gewoon heel gezellig!”

Mijn ervaring

Ik ben moeder van Emma (2012) en Niek (2014). Zo verschillend als de zwangerschappen en bevallingen waren, zo verschillend zijn ze ook nu. De zwangerschap van Emma vond ik spannend. Het lukte me moeilijk om te ontspannen. Na een zwangerschap van 42 weken werd zij in het ziekenhuis geboren. De zwangerschap van Niek was veel meer ontspannen. Ik had meer vertrouwen. Hij is bij ruim 40 weken zwangerschap thuis geboren. Samen met Jaap genieten we van de momenten met z’n vieren. De kinderen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn hart ben gaan volgen en Babypraktijk Loes in 2017 ben gestart.

Ik word blij van contact met mensen, zwangerschappen en geboortes. De rust, de liefde, de verandering en het nieuwe leven vind ik geweldig.

De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan door opleidingen en trainingen te volgen en bevallingen te begeleiden gebruik ik tijdens mijn werk. Ik vertel over goede bevallingen, bevallingen die anders lopen en hoe jij in iedere situatie aan het roer staat. Dat maakt een bevalling tot een goede herinnering!

Aanstaande ouders ondersteunen in een bijzondere periode in hun leven is het leukste en het fijnste wat er is. Ik volg mijn gevoel en ik laat je graag zien dat jij ook op jouw gevoel mag vertrouwen!

Vanuit Olst ben ik zo in Deventer of Zwolle. Dat maakt dat ik een groot werkgebied heb, want ik ga ook graag de IJssel over richting Apeldoorn of de andere kant op naar Raalte of Holten.

“Als ik eens een paniekmoment had, was Loes altijd bereikbaar om mij met de juiste vragen en informatie weer in mijn kracht te zetten. Dat is het talent van Loes! Door het delen van haar kennis en ervaringen vond ik altijd mijn weg.”

Ik ontzorg

Dit doe ik door naar je te kijken en te luisteren. We maken gebruik van jouw kracht en kwaliteiten om je vertrouwen te laten groeien. Samen doorlopen we de zwangerschapsweken richting de bevalling. Als je ergens onzeker van wordt of iets loopt anders dan gedacht of gehoopt, dan ben ik er als jij dat nodig hebt.

Daarnaast krijg antwoord op je vragen. Ik ondersteun je waar nodig.

Ik verbind

Je hoeft het niet alleen te doen. Je hoeft het niet alleen met je partner te doen. Nooit niet en zeker nu niet. Ik geef je dat vertrouwen en ik steek mijn hand naar je uit. Verbinden is een team vormen en door een team te zijn kan je groeien.

Omring je door mensen die bij je passen en die je dragen.

Ik zie je

Jij mag het doen op jouw manier. Door jou te zien sluit ik aan bij jouw behoeften en wensen. Het maakt niet uit als dit anders is of hetzelfde als de rest. Het gemiddelde en de standaarden zijn fijn, maar niet de basis. Jij bent jij!

Ik ondersteun

Ik ondersteun je waar jij dat nodig hebt. Soms is dat met een (app-) berichtje, een extra bezoek, een maaltijd, een luisterend oor, door je te helpen herinneren aan jouw ideeën en wensen of door je te verwijzen naar fijne zorgverleners.