Over mij

Ik ben Loes Datema en woon samen met mijn man Jaap, mijn dochter Emma en zoon Niek in Olst. Hier wonen wij in een heerlijk huis vlakbij de IJssel.

Ik ben met het opzetten van Babypraktijk Loes mijn hart gaan volgen. Ik wil het goede voorbeeld zijn voor mijn kinderen door iets te gaan doen waar ik gelukkig van wordt en te zijn wie ik ben. Ik sta voor vertrouwen, verbinden, ondersteunen en echtheid. Zwangerschappen en geboortes hebben daar alles mee te maken. De rust, de liefde, de verandering en het nieuwe leven die daarbij horen vind ik geweldig.

Naast je staan, je hand vasthouden, je vertrouwen in de geboorte laten groeien, een mooie herinnering aan de geboorte en een goede start als gezin daar doe ik het voor! Ik volg mijn gevoel en ik laat je graag zien dat jij ook op jouw gevoel mag vertrouwen!

Vanaf september 2017 ben ik gediplomeerd doula (‘doela’) en docent babymassage. Vanaf 2019 ben ik ook zwangerschapsdocent Samen Bevallen.

Review: “Ze luistert rustig naar je vragen. Door haar ervaring merk je dat ze enorm veel weet, nuttige tips geeft en meedenkt in je wensen. Ook is ze heel realistisch.”

“Ze begeleidt vanuit de positie van gelijkwaardigheid, wat wij heel fijn vonden. Daardoor was het ook altijd gewoon heel gezellig!”

“Tijdens de cursus is er heel veel informatie gegeven, maar het belangrijkste is dat ze ons veel zelfvertrouwen heeft gegeven voor de bevalling. Loes wist een goede sfeer neer te zetten waarin ook de mindere fijne kanten van de bevalling open besproken konden worden en we toch met een positief gevoel naar huis gingen.”