Samen Bevallen

Vol enthousiasme en passie voor zwangerschap en geboorte geef ik de zwangerschapscursus Samen Bevallen. Ik ontmoet jullie graag tijdens één van de cursussen in Deventer. Ik neem jullie graag mee in de bijzondere wereld van zwanger zijn, bevallen en de eerste weken als gezin.

Samen Bevallen is een eerlijke, informatieve en praktische zwangerschapscursus die een realistisch beeld geeft van bevallen. Het doel van de cursus is het vertrouwen in de bevalling vergroten. Door mijn kennis van de geboortezorg in Deventer sluit in aan bij de praktijk. Dit alles zorgt ervoor dat jullie goed voorbereid zijn op de komst van jullie kindje.

Samen Bevallen is geen pufcursus. Dit is iets wat de partners vaak na één avond al beamen. Dat is een mooi compliment. Partners voelen zich welkom en fijn tijdens de cursus, omdat het niet alleen om de zwangere vrouw draait. Partners zijn net zo belangrijk tijdens de bevalling. Jullie komen samen naar de cursus en jouw partner krijgt iedere avond tips en handvatten. Dat is één van de grote voordelen van Samen Bevallen.

Wil jij dat ook? Dan is Samen Bevallen de cursus voor jullie.

Review: “De cursus waar de zwangere vrouw centraal staat en de partner ook de nodige tips en tools mee krijgt. Eerste gevoel wat we hadden was dat de cursus misschien wel heel zweverig zou zijn, maar dat was het totaal niet! “

Tijdens de zwangerschapscursus vertel ik jullie over de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd. Ik bied verschillende cursussen aan in Deventer. Jullie mogen kiezen welke cursus jullie het meeste aanspreekt.

Samen Bevallen is een landelijke vereniging die aanstaande ouders voorbereid op de geboorte. Inschrijven voor één van onderstaande cursussen gaat via de website van Samen Bevallen. Ik reageer op jouw inschrijving of vragen over de cursus in Deventer.

Complete cursus

Voor de uitgebreide voorbereiding op de geboorte van jullie kindje(s) volgen jullie de complete cursus van 7 avonden. In de complete cursus hebben we naast de belangrijkste theorie ook tijd voor massages en de onderwerpen voeding en kraamtijd. Bij de complete cursus plannen we na de geboorte van alle kindjes nog een terugkommoment.

Het leuke van de complete cursus is dat jullie andere stellen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. De complete cursus geef ik op maandag- of dinsdagavond op locatie. De planning maak ik zoveel mogelijk op maat. De cursussen die al gepland zijn staan hieronder.

De kosten van de complete cursus zijn: € 200.

Mini cursus

Je kunt kiezen voor de minicursus van 4 avonden. Tijdens deze cursus bespreken we alleen de zwangerschap en de geboorte en krijgen de partners handvatten voor de ondersteuning. Deze cursus is ideaal voor de stellen die minder tijd hebben.

Het leuke van de mini cursus is dat jullie andere stellen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. De minicursus geef ik op maandag- of dinsdagavond op locatie. De planning maak ik zoveel mogelijk op maat. De cursussen die al gepland zijn staan hieronder.

De kosten van de mini cursus zijn: € 165.

Privé cursus

In de regio Deventer bied ik ook een privé cursus aan. De privé cursus geef ik bij jullie thuis. We plannen de 3 avonden flexibel in. Het fijne van de privécursus is dat het helemaal om jullie draait. We staan langer stil bij wensen of onderwerpen die jou die voor jou belangrijk zijn.

De kosten van de privé cursus zijn: € 240.

Herhalingscursus

Heb je al eerder de cursus Samen Bevallen gevolgd en ben je zwanger van jullie volgende kindje? Dan is de herhalingscursus iets voor jullie. Afhankelijk van de aanmeldingen organiseer ik de cursus op locatie of kom ik bij jullie thuis. Het aantal avonden is afhankelijk van jullie wensen.

De kosten van de herhalingscursus zijn: €80 per avond.

Planning

Hieronder vinden jullie de geplande complete en mini cursussen die ik geef. De lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe startdata. Schrijf je nu in voor één van de geplande cursussen in 2023 en 2024!

Vanaf 2024 geef ik samen met Carlijn de Samen Bevallen cursussen in Deventer. De data hieronder zijn de cursussen die ik geef. Mocht je op deze avonden niet kunnen, dan staan op de website van Samen Bevallen ook de cursussen die Carlijn geeft.

Start data complete cursus

Tot de zomer 2024 geeft Carlijn de complete cursussen.

Start data minicursus

28 november – Gestart.
9 januari – nog ruimte voor één stel.
20 februari – nog voldoende ruimte.

Bij mij kunnen jullie ook kiezen voor de mooie combinatie van Samen Bevallen en een doula begeleiding. Neem hiervoor contact op met mij.