Samen Bevallen

Willen jullie een leuke, informatieve en praktische zwangerschapscursus volgen die een realistisch beeld geeft van bevallen en waarbij de partner tips en tricks krijgt voor tijdens de geboorte? Dan is Samen Bevallen de cursus voor jullie.

Review: “De cursus waar de zwangere vrouw centraal staat en de partner ook de nodige tips en tools mee krijgt. Eerste gevoel wat we hadden was dat de cursus misschien wel heel zweverig zou zijn, maar dat was het totaal niet! “

De partner gaat iedere avond mee naar Samen Bevallen, want iedere avond krijgt hij of zij handvatten om jou te ondersteunen. Na de cursus zijn jullie beiden goed voorbereid.

Tijdens de zwangerschapscursus vertel ik jullie over de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd.

Complete cursus

Voor de uitgebreide voorbereiding op de geboorte van jullie kindje(s) volgen jullie de complete cursus van 7 avonden. In de complete cursus hebben we naast de belangrijkste theorie ook tijd voor massages en de onderwerpen voeding en kraamtijd. Bij de complete cursus plannen we na de geboorte van alle kindjes nog een terugkommoment.

Het leuke van de complete cursus is dat jullie andere stellen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. De complete cursus geef ik op maandag- of dinsdagavond op locatie. De planning maak ik zoveel mogelijk op maat.

De kosten van de complete cursus zijn: € 190.

Mini cursus

Je kunt kiezen voor de minicursus van 4 avonden. Tijdens deze cursus bespreken we alleen de zwangerschap en de geboorte en krijgen de partners handvatten voor de ondersteuning. Deze cursus is ideaal voor de stellen die minder tijd hebben.

Het leuke van de mini cursus is dat jullie andere stellen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. De minicursus geef ik op maandag- of dinsdagavond op locatie. De planning maak ik zoveel mogelijk op maat.

De kosten van de mini cursus zijn: € 165.

Privé cursus

In de regio Deventer bied ik ook een privé cursus aan. De privé cursus geef ik bij jullie thuis. We plannen de 3 avonden flexibel in.

De kosten van de privé cursus zijn: € 230.

Herhalingscursus

Heb je al eerder de cursus Samen Bevallen gevolgd en ben je zwanger van jullie volgende kindje? Dan is de herhalingscursus iets voor jullie. Afhankelijk van de aanmelding organiseer ik de cursus op locatie of kom ik bij jullie thuis. Het aantal avonden is afhankelijk van jullie wensen.

De kosten van de herhalingscursus zijn: €80 per avond.

Planning

Schrijf je nu in voor één van de geplande cursussen in 2021!

Complete cursus:

2 februari tot en met 16 maart – DEZE CURSUS IS INMIDDELS GESTART
30 maart tot en met 11 mei – DEZE CURSUS ZIT VOL
25 mei tot en met 6 juli 

Minicursus:

8 februari tot en met 1 maart – DEZE CURSUS IS INMIDDELS GESTART
15 maart tot en met 5 april – NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR
26 april tot en met 17 mei

Bij mij kunnen jullie ook kiezen voor de mooie combinatie van Samen Bevallen en een doula begeleiding. Neem hiervoor contact op met mij.