Vrouwencoach

“Liefde is de basis” is het fundament van mijn praktijk en mijn diensten. Ook als vrouwencoach werk ik vanuit dit gevoel en deze gedachten.

Door mijn werk als doula en zwangerschapsdocent Samen Bevallen hoor ik regelmatig verdrietige en traumatische verhalen. Deze verhalen hebben het vuurtje aangewakkerd om meer te kunnen betekenen voor jou. Ook zie ik het effect van verwerking. Het geeft meer lucht en vertrouwen.

Je staat er niet alleen voor.

Review “Ik heb veel steun en handvatten uit onze gesprekken gehaald om blijvend mee aan de slag te gaan. Ook je luisterend oor en (kritisch) vragen zijn helpend geweest. Er is bij mij inzicht ontstaan en daardoor ook bewustwording.”

Ik ben een praktische coach die jou in korte begeleidingstrajecten helpt zien waar je kracht ligt, waardoor het leven weer wat lichter wordt en je weer meer kunt genieten van leuke dingen.

Ik werk vanuit mijn hart en met passie voor alle vrouwen als het gaat om een kinderwens, zwanger zijn, bevallen zijn en het ouderschap.

Voel je dat je in de knoop zit, ben jij jezelf niet meer, voel jij je angstig, gespannen, onzeker of moe? Dan kan ik iets voor je betekenen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je kan groeien van deze ervaring als je de juiste begeleiding krijgt. Jouw vraag en doel staan centraal in alle trajecten.

Verschillende begeleidingstrajecten

Bevalverwerking

Als doula heb ik ervaring in het begeleiden van vrouwen met een moeilijke of traumatische bevalling. Heb jij een nare bevalervaring? Dan ben je altijd welkom bij mij. Dat kan kort na de bevalling zijn, maar ook als de bevalling al even geleden is of als je zwanger bent van een volgend kindje. Je kunt bij mij terecht voor 1-op-1 begeleiding.

Ik ben weer zwanger

Je kindje is heel gewenst. Daar ligt het niet aan. Je dacht dat je de vorige zwangerschap en bevalling een plekje had gegeven, maar nu je opnieuw zwanger bent komt alles weer boven. Het vliegt je aan en het doet wat met je tijdens deze zwangerschap. Je wilt ook kunnen genieten en weer meer vertrouwen krijgen.

Ik heb een uniek programma gemaakt voor vrouwen die zwanger zijn van een volgend kindje. Dit programma is speciaal voor vrouwen die merken dat angsten, spanning of onzekerheid een rol spelen tijdens deze zwangerschap.

De grote meerwaarde van dit programma is het ontmoeten van andere vrouwen. Je ervaart dat je niet de enige bent met jouw gevoelens en je herkent je in verhalen. Je zult merken dat dit zorgt voor meer rust. Daarnaast werken we samen aan jouw persoonlijke doelen.

Steun bij kinderloosheid

Voor ongewenste kinderloosheid is nog maar weinig aandacht. Het niet of moeilijk zwanger worden van een (volgend) kindje dat zo gewenst is kan je leven overnemen. Je voelt je leeg, eenzaam, je geniet minder van mooie momenten in je leven, je gaat de deur steeds minder uit of je voelt je geblokkeerd door je verdriet en boosheid.

Wil je dit veranderen?

Tijdens 1-op-1 gesprekken krijg jij de tijd om je verhaal te delen, je emoties te uiten en gaan we oefeningen doen.

Ook als je vanwege andere redenen mijn hulp wilt, sta ik voor je klaar. Stuur mij een berichtje!