Dit ben ik!

Een mooie herinnering aan de geboorte en een goede start als gezin, daar doe ik het voor! Ik volg mijn gevoel en ik laat je graag zien dat jij ook op jouw gevoel mag vertrouwen!

Ik sta voor authenticiteit, ondersteunen, ontzorgen en verbinden! Jij bent mooi, zoals je bent. Jij mag invulling geven aan de bevalling en het ouderschap, zoals jij dat wil. Klik op ‘Lees meer’ en je leest wat ik bedoel.

Review: “Geen zweverig gedoe of andere poespas, maar een realistische kijk op het geboorteproces. Loes stak veel tijd en energie in het ontcijferen van mijn wensen, want diep van binnen voelde ik wat ik graag wilde. Ik kon het zelf alleen niet goed verwoorden.

Review: “Door de gesprekken die ik voerde met Loes kreeg ik een goed beeld van mijn eigen verwachtingen en wensen ten aanzien van mijn bevalling. Als een professionele vertrouweling begeleidde Loes mij bij het opstellen van mijn geboorteplan/wens. Mijn welzijn, en uiteraard de gezondheid van het kindje, stond daarbij voorop.”